уторак, 3. новембар 2015.

Tašne kao bitan komad

Žene koje nose velike torbe pune svega i svačega vrlo su kreativne, ljubiteljke malih tašni su , dok su žene koje tašnu nose preko ruke strastvene, pune ljubavi i života
U ženskim torbama možete pronaći svašta, ponekad i najneverovatnije stvari, a vrlo često ne možete pronaći ono što vam je neophodno. Psiholozi su se u različitim istraživanjima bavili ovim fenomenom i objašnjavali zbog čega su ženske torbe toliko raznolikog izgleda i sadržaja, ali Ketrin Ejsman, autorka bestselera "Kako proceniti ženu prema torbici", tvrdi da postoji 40 tipova ženske ličnosti koje se mogu svrstati u 4 kategorije.

Žene koje nose velike torbe pune svega i svačega, svrstane su u kategoriju "kreativki" i u njihovim torbama nema čega nema. Mogu vas iznenaditi kada iz torbe izvade sredstvo za uklanjanje fleka, pribor za manikir ili dečju igračku. One su vrlo društvene i vesele, uvek spremne da pomognu.


Žene koje nose torbe srednje veličine pune stvari, ali samo onih zaista korisnih, nazvala je ženama čiji je moto "ništa me ne može iznenaditi". One se karakterno razlikuju od kreativki, ponekad su "starmale" ili pomalo dosadne, ali pouzdane i strpljive.

Нема коментара:

Постави коментар